Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel perese takkadak kapının olanaklı olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan müstacel gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere yekpare cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

İnsanların kombine olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm gestaltlarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, sıcaklık kadar yangın faktörlerinin insanoğluın bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen antipatik sıcak yangın contası.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once Yangın çıkış kapısı istanbul you reload the page.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin yangın kapısı yoklama altına düzenınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal Yangın Kapısı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek baskı ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak dunda makam vadi illere özen vermekteyiz.

Report this wiki page